6/5 Vovven fyller år, korvtillverkning, grillning, sommar

6maj idag och min lilla naken hund fyller 6år, grisöra har hon fått i present och med det verkar hon väldigt nöjd. Inbjudningarna till bröllopet är skickade och nu kommer frågor både högt och lågt om planer, tankar, placeringar m.m och min tanke är att sånt löser sig säkert med tiden, vill njuta inte stressa upp mig. Har nu börjat få nytta av min charkkurs och färskkorven är populär både på lunchgrillningar och cateringar, gör mig otroligt lycklig och stolt. Under maj månad ska jag börja sälja korven över disk till kund på våra restauranger ( frysta ) ska bli riktigt skoj och se hur den försäljningen tas emot. I slutet på april var jag och Sandra iväg på en resa till Souve i södra frankrike med vår vän Kattis, fantastisk mat,fantastiskt vin, sommaren hade kommit och vi fick en bra kickstart på denna sommar och nu är vi redo för att jobba på bröllop och fester hela sommaren. Kattis är också en del av företaget Mjödner som tillverkar och säljer mjöd, under sommaren så kommer det att dyka upp på systembolagets beställningssortiment ( krogar kan redan nu beställa mjöden, den finns självklart hos oss redan ). I början på April så hade dem lansering på Gesundabergets topp och jag och Sandra var med på ett hörn och grillade gris till gästerna. Skriver detta en lördagskväll och vi har precis avslutat provmiddag nummer två för dagen, känns så enormt häftigt att så många väljer oss.... Att få vara en del på ett bröllop, en begravning, en födelsedag eller ett träningsläger som ska äta middag.... Att få kliva in och se samt vara en del av mötet, det är det häftigaste i vårt jobb.

Kram på er

Pelle

6 May 2017

Kontakta oss!
[email protected]
eller 070-311 75 84!

 


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)