Nytt i matsalen, julbord & julgalej

Hej,

V47 får gå till historien som den vecka då jag och Sandra slog rekord i arbetade timmar. Dagarna så jobbade vi med luncherna och på kvällarna så pyntade vi och gjorde om matsalen för på torsdagen så var det premiär för julshowen och julbordet. Julbordet i år har vi valt att utöka antalet sillar och lagt mycket kraft på det kalla utan att ge avkall på det varma. Vi har haft två julbord på plats och även skickat iväg något på catering och gensvaret har varit fantastiskt, det känns som vi kommer gå leende in i mål vid jul. Showen gick även den hem och vi hörde många skratt från publiken in i köket ( Passa på att boka, platser finns fortfarande kvar till den 15,16 samt 17/12 ). I mitt första inlägg skrev jag om den charkkursen jag var på då, och nu har den börjat ge produkter hos oss. Efter att jag tagit kontakt med roslagskött och fått leverans av lokalt kött så har jag nu producerat lite leverpastej som finns både på våra julbord och på vår frukostbuffé, inom kort hoppas jag dessa burkar även finns till salu på våra verksamheter.

Skrivet av Pelle

1 Dec 2016

Kontakta oss!
[email protected]
eller 070-311 75 84!

 


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)